سیستم پلاسمای پالسی درون سیال

۱۱ مهر ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۸ شرکت دانش بنیان پنتا پلاسما
سیستم پلاسمای پالسی درون سیال

سیستم پلاسمای پالسی درون سیال ، با ورودی برق 220 ولت، تخلیه الکتریکی با ولتاژ بالا درون آب سیالات را انجام می­دهد. این سیستم تحقیقاتی قابلیت کارکرد در دو حوزه دارد:

سنتز نانوذرات
فعالیت­های پژوهشی و علمی برای مراکز آزمایشگاهی و تحقیقاتی جهت تخریب ترکیبات آلی موجود در آب یا بار میکروبی.
شرکت پنتا پلاسما با اطمینان خاطر در تجربه خرید سیستم پلاسمای درون سیال همراه شماست. جهت اطلاع از ویژگی ها و مشخصات سیستم پلاسمای درون سیال، با ما همراه باشید.

مزیت سنتز نانو مواد با پلاسما پالسی درون سیال پنتا
شرکت دانش بنیان پیشروفناور نانو تاو آسیا، با توانمندی که دارد می‌تواند انواع دستگاه‌های پالسما پالسی درون سیال را در ابعاد مختلف و با توان های متفاوت تهیه نماید.

برای سنتز نانو مواد به روشهای مرسوم، باید از نمک فلزی مواد استفاده شود که برای تولید در مقیاس صنعتی مقرون به صرفه نیست؛ اما با استفاده از پلاسما پالسی درون سیال بجای استفاده از نمک فلزات به‌عنوان پیش ماده، از خود فلزات استفاده می شود که بسیار ارزانتر و مقرون به صرفه تر است.

به عنوان مثال بجای استفاده از نیترات آلومینیوم برای سنتز اکسید آلومینیوم، از خود آلومینیوم فلزی که همه جا در دسترس و ارزان هست استفاده می شود.